Kurumsal

Hikayemiz

Sürdürülebilir Ekolojik Şenlikli Yaşam Yeryüzü Derneği, 2009 yılında, yedi ekolojist yaşama sevdalı gönüllü tarafından kuruldu. İlk çıkış noktaları ekolojik bir topluluk oluşturmaktı. Kafalarında, bunu nasıl yapacaklarına dair hem en ufak bir fikir kırıntısı yoktu, hem de onlarca hayal sohbetlerini süslüyordu.

Ekibimiz

Organizasyonlarda emeği geçen, programlarımızı yöneten ekibimiz ve parçası olduğumuz diğer oluşumlar hakkında bilgi alın.

Yönetim

Derneğimizin yönetim kurulu üyeleriyle tanışın.

Proje Koordinatörleri

Derneğimizde her projenin bir, bazen daha fazla koordinatörü bulunmaktadır.

Bileşeni Olduğumuz Oluşumlar

Aktif olarak katkıda bulunduğumuz oluşumlar hakkında bilgi alın.

Dokümanlar

Derneğimizle ilgili dokümanlar, başvuru formları, tüzük ve indirilebilir dokümanları bu bölümde bulabilirsiniz.

Desteklerinizi Bekliyoruz

Etkinliklerimizin çoğu ücretsiz, bir bölümü de harcamaları karşılayacak düşük bedeller karşılığı yapılmaktadır. Üyelik ödentilerinin düşük olması nedeniyle, etkinlikleri gerçekleştirebilmek/sürdürebilmek için bağışlara gereksinim duymaktayız.

Birlikte Daha Güçlüyüz

Derneğimizin kuruluş amacını destekliyor ve önemsiyorsanız ve sürdürülen çalışma konularında aktif görev almak ve bu amaçlar doğrultusunda çalışmak istiyorsanız, derneğimize üye olun. Birlikte daha güçlüyüz.

Organizasyonlarımızda Yer Alın

Derneğimiz, gönüllülük temelinde etkinlikler yapmaktadır. Etkinliklerimizi devam ettirebilmek için gönüllülere ihtiyacımız var. Sitemiz üzerinden kolayca gönüllü olabilirsiniz.

Bizden Haber Almak İçin

E-Posta Listemize Kaydolun