İletişim Bilgilerimiz

iletisim@yeryuzudernegi.com

Bize Mesaj Atın

Bizi Ziyaret Edin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

Desteklerinizi Bekliyoruz

Etkinliklerimizin çoğu ücretsiz, bir bölümü de harcamaları karşılayacak düşük bedeller karşılığı yapılmaktadır. Üyelik ödentilerinin düşük olması nedeniyle, etkinlikleri gerçekleştirebilmek/sürdürebilmek için bağışlara gereksinim duymaktayız.

Birlikte Daha Güçlüyüz

Derneğimizin kuruluş amacını destekliyor ve önemsiyorsanız ve sürdürülen çalışma konularında aktif görev almak ve bu amaçlar doğrultusunda çalışmak istiyorsanız, derneğimize üye olun. Birlikte daha güçlüyüz.

Organizasyonlarımızda Yer Alın

Derneğimiz, gönüllülük temelinde etkinlikler yapmaktadır. Etkinliklerimizi devam ettirebilmek için gönüllülere ihtiyacımız var. Sitemiz üzerinden kolayca gönüllü olabilirsiniz.

Bizden Haber Almak İçin

E-Posta Listemize Kaydolun